21 juli 2016

Wie zijn wij ? Team CF en Riskmanagement

Binnenkort laten wij u kennismaken met onze partners, naar verwachting zal dit in Oktober 2017 gescheiden.

Een team van adviseurs en juristen staat voor u klaar om u te begeleiden op gebied van corporate finance. Ondernemingsfinanciering of corporate finance, zoals de Engelse term luidt is een van de primaire taken van BnP CF. Wij bieden direct betrouwbaar en deskundig advies. Onafhankelijk en slagvaardig.

BnP CF adviseert kleine tot middel grote en snelgroeiende ondernemingen bij bedrijfsverkoop en overname, zakelijke financieringen en managment buy-outs MBO en management boy-in MBI.

Naast administratieve en fiscale diensten voorziet BnP  ook in Corporate Finance. De diensten vullen elkaar perfect aan. “BnP  bied u een breed pakket.”

BnP CF begeleidt ondernemers bij groei, uitbreiding en overnameprocessen. BnP CF zorgt ervoor dat juridische en fiscale zaken goed worden afgehandeld. Uiteraard wordt hij ondersteund door de accountants en fiscalisten van BnP. Daarnaast zijn wij het klankbord voor de ondernemer. “Het is vaak een emotioneel proces. Wij houden het overzicht, denken mee en geven richting.

BnP cf begeleid ook het management bij dagelijkse operationele zaken!