Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondagochtendconcerten De Doelen 10 februari 2019 Van Smartlap tot Opera XXL

10 februari @ 10:30 - 12:30

Al ruim 25 jaar een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam. BnP is één van de sponsoren van deze zondagochtendconcerten. Wij hebben daarom voor iedere voorstelling een aantal kaarten voor onze relaties beschikbaar.

XXL? Ja, want naast de niet te versmaden smartlappen en prachtige operastukken breiden we dit concert uit qua repertoire. U zult nu bijvoorbeeld ook herkenbare zalige chansons en andere hoogtepunten uit de muziekgeschiedenis tijdens dit concert kunnen meezingen!

WILT U ONZE GAST ZIJN?
Geef uw keuze dan per e-mail door aan de organisatie van deze Zondagochtendconcerten, zijnde Organisatiebureau Hanson BV. Als u hen een mailtje stuurt via [email protected] om het concert (of de concerten) van uw keuze door te geven en het aantal personen, zullen zij prachtige plaatsen voor u reserveren als onze gast en u de kaartjes toesturen. U kunt op de linkjes klikken onder elk concert voor meer informatie, maar u hoeft dus geen kaartjes te bestellen/betalen, deze krijgt u van ons!

Wacht niet te lang want wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten voor deze voorstellingen beschikbaar.

zondagochtendconcerten

Details

Date:
10 februari
Time:
10:30 - 12:30
Event Category:
Website:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/speellijst_zondagochtendconcert.php?concert=132

Venue

Doelen Rotterdam