20 november 2016

BnP Espagñe – Fiscaal en HRM advies

FISCAAL ADVIES

Fiscale aangiften en adviseren op tal van fiscale gebieden, zowel voor uw bedrijf als voor u privé.

Op basis van uw administratie rekenen wij voor u uit wat u aan belasting moet betalen of retour ontvangt.

Onze boekhouder of accountant werkt samen met de fiscaal adviseur, zodat wij snel kunnen reageren bij vragen van uw kant, of wanneer wij bezwaar of beroep voor u moeten regelen.

Welke fiscale aangiften kunnen wij voor u verzorgen?

  • fiscale aangifte omzetbelasting
  • speciale jaarlijkse IVA aangiften (BTW)
  • retenciones
  • fiscale aangifte loonbelasting
  • fiscale aangifte inkomstenbelasting
  • kwartaal aangiften voor autonomos
  • fiscale aangifte vennootschapsbelasting

Naast deze regelmatig voorkomende aangiften zijn er nog andere die eenmalig of incidenteel voorkomen. Ook deze verzorgen wij graag voor u.

Door tijdig en accuraat uw aangifte te verzorgen, voorkomt u veel problemen met de Spaanse fiscale en andere overheidsinstanties.

Veel bedrijven met buitenlandse directies zijn onnodig ten onder gegaan, omdat juist de administratieve en fiscale zaken niet goed afgehandeld werden.

Laat u begeleiden door een specialist die uw eigen taal spreekt en daarnaast volledig op de hoogte is van de Spaanse situatie, en/of een goed netwerk heeft om u naar de juiste personen door te verwijzen

HRM  ADVIES

BnP is gespecialiseerd in het begeleiden van alle voorkomende zaken van aanname tot ontslag en alles wat er tussen zit in uw personeelsportefeuille. Jan Christiaens heeft vele jaren ervaring opgedaan bij een grote Internationale organisatie (IKEA). Indien nodig kunt u hier ook voor bij ons terecht. Wij verwijzen nu ook naar de uitgebreide informatie op onze HRM services website