Wist je dat ?

Enkele jaren geleden besloten wij bij velen als sponsor te bedanken. Dit in verband met de recessie en nasleep en de problematiek die het met zich mee bracht om relaties te bedienen welke ons niet (volledig) konden betalen evenals het opzetten van begeleiding bij de problematieken rondom het PGB!

 

Ook zijn vele van de teamleden vrijwilligers bij stichtingen.

 

Het jaar 2016 loopt ten einde. Met trots kunnen wij u melden dat deze actie heeft geleid dat 27 van de 32 bedrijven het hebben gered. Van de 27 overgebleven bedrijven zijn er 4 die vergeten zijn wat wij voor hen hebben betekend, maar dat kan ook komen door emotie! #nohardfeelings!

 

Wat wel heel bijzonder is,  dat de ondernemers die het niet hebben gered ons nog steeds trouw zijn en niet wijzen naar derden. Een ondernemer is een ondernemer! Sommige zijn in de schuldsanering terecht gekomen. Zij hebben dit afgerond of ronden het op korte termijn af. Het is niet altijd makkelijk, je staat zo dichtbij en je ziet wat er gebeurt en dan glipt het door je vingers. Vaak is het dan ook voldoende om er gewoon te zijn als ze bellen of langskomen. Een bakje koffie (bakje troost) doet al veel. Wij zijn ook trots op deze ondernemers. Een enkeling heeft inmiddels de gelegenheid gekregen om meer te ondernemen, hoe mooi is dat!!!

 

Wij kregen ook van diverse verenigingen hele leuke reacties hierop! Oa “Bedankt voor de vele jaren ondersteuning. We wensen jullie veel succes met deze stoere actie”. En dat spreekt voor zich jullie zijn altijd weer welkom.’

 

Wij kijken terug op een zeer mooie stap, het team heeft hard gewerkt en er  zijn bedrijven blijven bestaan inclusief banen,  etcetera

 

Voor velen is het totaal onbekend. Daarom willen wij aan de vooravond van het nieuwe jaar, dit en nog veel meer nieuws binnenkort met u gaan gaan delen. Het onder uw aandacht brengen. Niet zozeer voor ons als directie maar wel voor ons team welke ook de nodige vrije tijd hierin ingestoken heeft.

 

Wij zijn trots om directie te mogen zijn van deze kanjers!

 

Jan en Corine