21 juli 2016

Corporate Finance

Binnenkort laten wij u kennismaken met onze partners, naar verwachting zal dit in Oktober / November 2018 geschieden.

                                                                       

Een team van adviseurs en juristen staat voor u klaar om u te begeleiden op gebied van corporate finance. Bedrijfsovername, ondernemingsfinanciering of de breedste zin des woords corporate finance, zoals de Engelse term luidt is een van de primaire taken van BnP CF / LEGAL.  Wij bieden direct betrouwbaar en deskundig advies. Onafhankelijk en slagvaardig.

BnP Juristen en CF adviseert kleine tot middel grote en snelgroeiende ondernemingen bij bedrijfsverkoop en overname, zakelijke financieringen en managment buy-outs MBO en management boy-in MBI.

Naast administratieve en administratieve- financiele- fiscale diensten evenals HRM Specialisten en ICT expert  voorziet BnP  ook in Corporate Finance. De diensten vullen elkaar perfect aan. “BnP  bied u een breed pakket.”

BnP CF begeleidt ondernemers bij groei, uitbreiding en overname processen. BnP CF zorgt ervoor dat juridische en fiscale zaken goed worden afgehandeld. Uiteraard  ondersteund door de andere disicplines  van BnP. Daarnaast zijn wij het klankbord voor de ondernemer. “Het is vaak een emotioneel proces. Wij houden het overzicht, denken mee en geven richting.

BnP CF begeleid ook het management bij dagelijkse operationele zaken!