Nieuwe topper bij BnP!

Als nieuw lid van het BnP team zal ik me hierbij even voorstellen.

Ik ben Wim Huijskens, 53 jaar oud en woonachtig in Oosterhout.

Na een lange periode van 26 jaar werkzaam te zijn geweest op een accountantskantoor te Oosterhout waarvan de laatste 7 jaar als eindverantwoordelijk accountant merkte ik de afgelopen maanden dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Op mijn zoektocht kwam ik al snel in Bavel bij BnP terecht. Het eerste kennismakingsgesprek met Corine en Jan verliep gemoedelijk. Na het vervolggesprek en de kennismaking met de medewerkers had ik een goed gevoel en zijn we tot overeenstemming gekomen.

Ik ga per 22 mei beginnen op het kantoor in Bavel in de functie van accountmanager/accountant AA, waarbij ik mijn ervaring en kennis welke ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de praktijk ga brengen.

Mijn privé leven speelt zich voornamelijk af in Oosterhout waar ik samenwoon met mijn partner Mary. Samen hebben we 3 kinderen waarvan er 2 reeds het huis verlaten hebben.

Mijn grootste hobby is sporten, voornamelijk hardlopen. Tevens vind ik het leuk om sportevenementen te bezoeken.

Ik hoop u snel te ontmoeten bij BnP!