Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondagochtendconcerten De Doelen 9 december 2018 Ode aan Simon and Garfunkel

9 december 2018 @ 10:30 - 12:30

 Al ruim 25 jaar een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam. BnP is één van de sponsoren van deze zondagochtendconcerten. Wij hebben daarom voor iedere voorstelling een aantal kaarten voor onze relaties beschikbaar.

De Simon & Garfunkel Revival Band is misschien wel de allerbeste Revival band van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. Waar ze ook optreden, deze sympathieke volbloed-muzikanten laten een blijvende indruk achter op het enthousiaste publiek en zorgen voor lovende recensies door heel Europa. .

WILT U ONZE GAST ZIJN?
Geef uw keuze dan per e-mail door aan de organisatie van deze Zondagochtendconcerten, zijnde Organisatiebureau Hanson BV. Als u hen een mailtje stuurt via [email protected] om het concert (of de concerten) van uw keuze door te geven en het aantal personen, zullen zij prachtige plaatsen voor u reserveren als onze gast en u de kaartjes toesturen. U kunt op de linkjes klikken onder elk concert voor meer informatie, maar u hoeft dus geen kaartjes te bestellen/betalen, deze krijgt u van ons!

Wacht niet te lang want wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten voor deze voorstellingen beschikbaar.

Details

Date:
9 december 2018
Time:
10:30 - 12:30
Event Category:
Website:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/algemene_informatie_zondagochtendconcerten.php

Venue

Doelen Rotterdam