Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondagochtendconcerten De Doelen 24 maart 2019 Tribute to John Denver

24 maart @ 10:30 - 12:30

Al ruim 25 jaar een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam. BnP is één van de sponsoren van deze zondagochtendconcerten. Wij hebben daarom voor iedere voorstelling een aantal kaarten voor onze relaties beschikbaar.

DOOR JOHN ADAMS & FRIENDS

Jaren geleden kwam de in Colorado (USA) woonachtige John Adams een aantal keer terug naar Nederland om de Doelen in het teken te zetten van zijn muzikale held: John Denver. Deze concerten waren een ongelofelijk succes en het publiek heeft zo genoten, dat men massaal vroeg om méér. Speciaal voor u komt hij dan ook in het voorjaar van 2019 weer van Colorado naar de Doelen!

WILT U ONZE GAST ZIJN?
Geef uw keuze dan per e-mail door aan de organisatie van deze Zondagochtendconcerten, zijnde Organisatiebureau Hanson BV. Als u hen een mailtje stuurt via [email protected] om het concert (of de concerten) van uw keuze door te geven en het aantal personen, zullen zij prachtige plaatsen voor u reserveren als onze gast en u de kaartjes toesturen. U kunt op de linkjes klikken onder elk concert voor meer informatie, maar u hoeft dus geen kaartjes te bestellen/betalen, deze krijgt u van ons!

Wacht niet te lang want wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten voor deze voorstellingen beschikbaar.

zondagochtendconcerten

Details

Date:
24 maart
Time:
10:30 - 12:30
Event Category:
Website:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/speellijst_zondagochtendconcert.php?concert=134

Venue

Doelen Rotterdam