Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondagochtendconcerten De Doelen 23 december 2018 25 jaar White Christmas at de Doelen

23 december 2018 @ 10:30 - 13:30

Al ruim 25 jaar een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam. BnP is één van de sponsoren van deze zondagochtendconcerten. Wij hebben daarom voor iedere voorstelling een aantal kaarten voor onze relaties beschikbaar.

Het enorm populaire concert White Christmas at de Doelen bestaat dit jaar maar liefst 25 JAAR. En dit gaan we vieren, samen met u.

De Doelen trakteert u deze morgen voor aanvang van het concert op een kopje koffie of thee, de heer Pleun Klootwijk (van de bakkersfamilie!) trakteert u deze morgen in samenwerking met Jordy’s Bakery op een heerlijk kerstkoekje bij de koffie en dirigent Rien den Hartog en het prachtige grote orkest Symphonic Friends zorgen deze ochtend voor een extra feestelijk en speciaal Kerstprogramma vol mooie muzikale verrassingen.

WILT U ONZE GAST ZIJN?
Geef uw keuze dan per e-mail door aan de organisatie van deze Zondagochtendconcerten, zijnde Organisatiebureau Hanson BV. Als u hen een mailtje stuurt via [email protected] om het concert (of de concerten) van uw keuze door te geven en het aantal personen, zullen zij prachtige plaatsen voor u reserveren als onze gast en u de kaartjes toesturen. U kunt op de linkjes klikken onder elk concert voor meer informatie, maar u hoeft dus geen kaartjes te bestellen/betalen, deze krijgt u van ons!

Wacht niet te lang want wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten voor deze voorstellingen beschikbaar.

doelengrotezaal

Details

Date:
23 december 2018
Time:
10:30 - 13:30
Event Category:
Website:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/speellijst_zondagochtendconcert.php?concert=130

Venue

Doelen Rotterdam