Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondagochtendconcerten De Doelen 2 december 2018 Rapalje – Celtic Folk Morning

2 december 2018 @ 10:30 - 12:30

Al ruim 25 jaar een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam. BnP is één van de sponsoren van deze zondagochtendconcerten. Wij hebben daarom voor iedere voorstelling een aantal kaarten voor onze relaties beschikbaar.

Tijdens eerdere bezoeken van Rapalje aan de Zondagochtendconcerten sloot u deze niet alledaagse heerlijke heren massaal in uw muzikale hart. Met hun innemende, aanstekelijke en inspirerende manier van optreden zijn zij de fakkeldragers van de Keltische muziek en waren ze de afgelopen jaren één van uw grote favorieten. Zij komen daarom heel graag weer voor u terug naar de Doelen.

WILT U ONZE GAST ZIJN?
Geef uw keuze dan per e-mail door aan de organisatie van deze Zondagochtendconcerten, zijnde Organisatiebureau Hanson BV. Als u hen een mailtje stuurt via [email protected] om het concert (of de concerten) van uw keuze door te geven en het aantal personen, zullen zij prachtige plaatsen voor u reserveren als onze gast en u de kaartjes toesturen. U kunt op de linkjes klikken onder elk concert voor meer informatie, maar u hoeft dus geen kaartjes te bestellen/betalen, deze krijgt u van ons!

Wacht niet te lang want wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten voor deze voorstellingen beschikbaar.

Details

Date:
2 december 2018
Time:
10:30 - 12:30
Event Category:
Website:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/algemene_informatie_zondagochtendconcerten.php

Venue

Doelen Rotterdam