Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondagochtendconcerten De Doelen 17 maart 2019 Sunday Morning Crooners

17 maart @ 10:30 - 12:30

Al ruim 25 jaar een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam. BnP is één van de sponsoren van deze zondagochtendconcerten. Wij hebben daarom voor iedere voorstelling een aantal kaarten voor onze relaties beschikbaar.

MET THE TINY LITTLE BIG BAND en THE CROONERS!

De drie heren van The Crooners, zijnde Franklin Brown, Peter Douglas en Johnny Roosenberg, nemen u samen met hun Tiny Little Bigband mee op een vlucht naar vervlogen tijden. Terug in de tijd waar muziek en romantiek in één adem genoemd werden met supersterren als Dean Martin, Sammy Davis Jr. en “Ol’ blue eyes”. Crooning is nooit weggeweest, maar het échte hoogtepunt lag in de jaren 50 en 60. ‘The Rat Pack’ van Sinatra veroverde de wereld met een unieke combinatie van show, muziek en personality. It were some very good years… In die beste traditie brengen The Classic Crooners de onmiskenbare sfeer van weleer weer helemaal tot leven.

WILT U ONZE GAST ZIJN?
Geef uw keuze dan per e-mail door aan de organisatie van deze Zondagochtendconcerten, zijnde Organisatiebureau Hanson BV. Als u hen een mailtje stuurt via [email protected] om het concert (of de concerten) van uw keuze door te geven en het aantal personen, zullen zij prachtige plaatsen voor u reserveren als onze gast en u de kaartjes toesturen. U kunt op de linkjes klikken onder elk concert voor meer informatie, maar u hoeft dus geen kaartjes te bestellen/betalen, deze krijgt u van ons!

Wacht niet te lang want wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten voor deze voorstellingen beschikbaar.

zondagochtendconcerten

Details

Date:
17 maart
Time:
10:30 - 12:30
Event Category:
Website:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/speellijst_zondagochtendconcert.php?concert=133

Venue

Doelen Rotterdam