Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondagochtendconcerten De Doelen 16 december 2018 Lenny Kuhr

16 december 2018 @ 10:30 - 12:30

Al ruim 25 jaar een begrip in Rotterdam en verre omstreken: de Zondagochtendconcerten in de Grote Zaal van De Doelen te Rotterdam. BnP is één van de sponsoren van deze zondagochtendconcerten. Wij hebben daarom voor iedere voorstelling een aantal kaarten voor onze relaties beschikbaar.

Al meer dan 50 jaar maakt en zingt Lenny Kuhr de mooiste Nederlandstalige liedjes. ‘Het gaat ergens over’ wordt er vaak na een concert aan de cd-tafel tegen haar gezegd. Haar liedjes hebben inhoud en vertellen op haar eigen wijze over haar leven en tegelijkertijd over het leven van iedereen die naar de liedjes luistert. Zij zal u meenemen langs prachtige intieme liedjes die u recht in het hart zullen raken.

WILT U ONZE GAST ZIJN?
Geef uw keuze dan per e-mail door aan de organisatie van deze Zondagochtendconcerten, zijnde Organisatiebureau Hanson BV. Als u hen een mailtje stuurt via [email protected] om het concert (of de concerten) van uw keuze door te geven en het aantal personen, zullen zij prachtige plaatsen voor u reserveren als onze gast en u de kaartjes toesturen. U kunt op de linkjes klikken onder elk concert voor meer informatie, maar u hoeft dus geen kaartjes te bestellen/betalen, deze krijgt u van ons!

Wacht niet te lang want wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten voor deze voorstellingen beschikbaar.

Details

Date:
16 december 2018
Time:
10:30 - 12:30
Event Category:
Website:
http://www.zondagochtendconcerten.nl/speellijst_zondagochtendconcert.php?concert=129

Venue

Doelen Rotterdam