Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Werkgeverscafé BnP maandag 6 november 2017

6 november 2017 @ 17:00 - 19:00

Het werkgeverscafé is wegens omstandigheden verplaatst naar maandag 6 november a.s.

Met de komst van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) zijn de regels rond ontslag ingrijpend veranderd. Het belang van een goed personeelsdossier is hiermee toegenomen. Als het personeelsdossier niet op orde is kan het moeilijk of zelfs onmogelijk worden een werknemer te ontslaan. Elk argument dat een werkgever aanvoert om een werknemer te willen ontslaan, wordt in het personeelsdossier getoetst op volledigheid en juistheid. Ook moet uit het dossier blijken wat de werkgever allemaal heeft gedaan om ontslag te voorkomen.

Wij vinden dat het één van onze taken is om onze klanten te informeren over de steeds veranderende wet- en regelgeving. Wij doen dit met grote regelmaat via sociaal media en door middel van onze nieuwsbrieven, maar daarnaast hebben wij gekozen om werkgeverscafés in Bavel te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten die maximaal 2 uur duren, wordt u op een interactieve manier geïnformeerd over de bijna continue veranderende wet- en regelgeving op HR gebied en wordt u verteld waar u op moet letten om sancties en boetes te voorkomen. Daarnaast is ons werkgeverscafé ook een uitgelezen plek om met elkaar te netwerken en in gesprek te gaan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Zie ook!

Per keer ontvangen wij maximaal 15 ondernemers zodat we interactief met elkaar aan de slag kunnen. Zo bespreken we o.a. de Wet Werk en Zekerheid en haar bijeffecten, de Flexwet, Participatiewet en Quotumwet, Wet Verbetering Poortwachter. We zullen ook ingang op vragen zoals: ‘wat moet er nu wel en niet in een arbeidsovereenkomst staan’ en ‘hoe bouw ik een goed dossier op’?

De overheid verwacht van u dat u bekend bent met deze zaken en ze ook op orde heeft. Op het moment dat dit niet zo is zullen ze u aanspreken of een sanctie opleggen.

Meld u aan via [email protected]

Details

Date:
6 november 2017
Time:
17:00 - 19:00
Event Category:

Organizer

Karin Buitenhuis
Phone:
0161-433618
Email:
info@b-n-p.nl
Website:
www.b-n-p.nl

Venue

BnP Accountancy & Advies B.V.
Nijverheidsweg 6
Bavel, 4854 MT Netherlands
+ Google Map
Phone:
0161-433618
Website:
www.b-n-p.nl