Default title

Loading Events

« All Events

BnP werkgeverscafé 27 mei 2019

27 mei @ 17:00 - 18:30

Informele bijeenkomst voor werkgevers waarin diverse onderwerpen worden behandeld.

Als ondernemer kent u niet alle ins en outs van HR of personeelszaken en vaak heeft u ook geen aparte HR-functionaris in dienst die dit voor u doet. Toch is het handig om HR ondersteuning bij de hand te hebben, want de overheid dwingt u steeds meer om serieus aan de slag te gaan met uw taken en verantwoordelijkheden als werkgever. Wij richting ons specifiek op de MKB ondernemer en ons credo hierbij is: ‘Lol + rendement = ondernemen’.

Wij vinden dat het één van onze taken is om onze klanten te informeren over de steeds veranderende wet- en regelgeving. Wij doen dit met grote regelmaat via sociaal media en door middel van onze nieuwsbrieven, maar daarnaast hebben wij gekozen om werkgeverscafés in Bavel te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten die maximaal 2 uur duren, wordt u op een interactieve manier geïnformeerd over de bijna continue veranderende wet- en regelgeving op HR gebied en wordt u verteld waar u op moet letten om sancties en boetes te voorkomen. Daarnaast is ons werkgeverscafé ook een uitgelezen plek om met elkaar te netwerken en in gesprek te gaan. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Per keer ontvangen wij maximaal 15 ondernemers zodat we interactief met elkaar aan de slag kunnen. Zo bespreken we o.a. de Wet Werk en Zekerheid en haar bijeffecten, de Flexwet, Participatiewet en Quotumwet, Wet Verbetering Poortwachter. We zullen ook ingang op vragen zoals: ‘wat moet er nu wel en niet in een arbeidsovereenkomst staan’ en ‘hoe bouw ik een goed dossier op’?

De overheid verwacht van u dat u bekend bent met deze zaken en ze ook op orde heeft. Op het moment dat dit niet zo is zullen ze u aanspreken of een sanctie opleggen.

Details

Date:
27 mei
Time:
17:00 - 18:30
Event Category:

Organizer

Karin Buitenhuis
Phone:
0161-433618
Email:
info@b-n-p.nl
Website:
www.b-n-p.nl

Venue

BnP Accountancy & Advies B.V.
Nijverheidsweg 6
Bavel, 4854 MT Netherlands
+ Google Map
Phone:
0161-433618
Website:
www.b-n-p.nl