BnP spreekt de taal van de ondernemer!

Op 1 april 2019 bestond BnP Accountancy & Advies B.V. te Bavel 15 jaar. Het bedrijf is op 1 april 2004 opgericht door Corine Verbeek-Klaassen vanuit huis met een laptop op haar schoot! Onder haar bezielende leiding is BnP flink gegroeid en er zijn inmiddels meerdere filialen in binnen- en buitenland. BnP heeft cliënten in onder meer Duitsland, België, Spanje en de ABC eilanden. Onlangs is de bestuursfunctie volledig overgenomen door haar zoon Jeffrey van Merode.
Een trotse onderneming uitgegroeid door fantastische relaties, een topteam de parels van BnP, zoals de directie dat altijd benoemd, HR, Corporate Finance, Juristen, Accountants, Belastingadviseurs/Fiscalisten zowel nationaal als internationaal etc. Een hoofdkantoor in Bavel nabij Breda, nevenvestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

BnP spreekt de taal van de ondernemer!

Voor het actuele nieuws verwijzen wij u naar de website en social media. Jaarlijks zijn er vaste bijeenkomsten, de relatie bedank dag en het eindejaarseminar. Ook blijven natuurlijk de vaste inloopdagen van kracht voor starters, werkgevers etc.

Een serieuze ondernemer verdient een serieuze adviseur! (quote Frie Akkermans)

https://www.b-n-p.nl/