9 juni 2016

Belastingadvies

Betaal niet te veel belasting !

In Nederland betaalt meer dan 90% van de ondernemers; groot en klein, ook zzp’ers, teveel belastingen. Zij laten talrijke fiscale mogelijkheden onbenut. Simpelweg omdat hun boekhouder of accountant onvoldoende fiscale kennis heeft van de complexe Nederlandse wet- en regelgeving. Daardoor blijven honderden miljoenen euro’s liggen bij de Belastingdienst. Het team van BnP wijst u graag de weg in het fiscale doolhof in Nederland.

ZAKELIJKE MARKT

Op zich is het moeten betalen van meer belasting een teken dat het goed met ons gaat. Toch heeft bijna iedereen een hekel aan belasting betalen en zeker aan te veel belasting betalen. Door vooraf goed na te denken over het moment waarop u belasting wilt betalen kunt u de totaal te betalen belasting fors verminderen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en kunnen met u direct kijken welke andere mogelijkheden er voor u bestaan om minder belasting te betalen.

Om u deskundig maar ook persoonlijk advies te kunnen geven houden onze belastingadviseurs rekening met uw situatie, doelen en mogelijkheden. Of het nu gaat over bedrijfsopvolging, een reorganisatie, het optimaliseren van uw fiscale positie, de keuze van rechtsvormen of uw pensioen. De BnP belastingadviseurs begeleiden u optimaal in samenspraak met uw accountant. De koffie staat altijd voor u klaar!

Weet u dat wij elk jaar na bekendmaking van de nieuwe fiscale regels voor het komende jaar, elk zakelijk dossier nazien, wat moet u of kunt u nog doen voor de jaarwisseling. Onze relaties zijn hier super enthousiast over. Spreekt voor zich dat wij niets uitwerken wat u niet wenst alles wordt vooraf aan u gecommuniceerd.

PARTICULIERE EN ZAKELIJKE MARKT

Op zich is het moeten betalen van meer belasting een teken dat het goed met ons gaat. Toch heeft bijna iedereen een hekel aan belasting betalen en zeker aan te veel belasting betalen. Door vooraf goed na te denken over het moment waarop u belasting wilt betalen kunt u de totale te betalen belasting fors verminderen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en kunnen met u direct kijken welke andere mogelijkheden er voor u bestaan om minder belasting te betalen.

Om u deskundig maar ook persoonlijk advies te kunnen geven houden onze belastingadviseurs rekening met uw situatie, doelen en mogelijkheden.  De koffie staat altijd voor u klaar!

Weet u dat wij elk jaar na bekendmaking van de nieuwe fiscale regels voor het komende jaar, elk zakelijk dossier nazien, wat moet u of kunt u nog doen voor de jaarwisseling. Onze relaties zijn hier super enthousiast over. Spreekt voor zich dat wij niets uitwerken wat u niet wenst alles wordt vooraf aan u gecommuniceerd….

PRO ACTIEF daar staan wij voor  

BnP is uw Betrokken Partner