21 juli 2016

Werken bij BnP

Werken bij BnP Accountancy en Advies B.V. is werken bij een onderneming die je heel wat te bieden heeft. Een jonge, dynamische organisatie met goed opgeleide medewerk(st)ers; een geheel eigen kijk op de financiële wereld; een visie die gericht is op de toekomst van haar medewerk(st)ers door middel van goede studiefaciliteiten en permanente educatie; een hoge mate van verantwoordelijkheid en eigen inbreng in de werkzaamheden.

Kortom: Je bent bij ons verzekerd van een toekomst vol ontplooiingsmogelijkheden. Wij stimuleren onze mensen om zich verder te ontwikkelen en vooral niet stil te blijven staan om hierdoor een weg naar succes en carrière af te kunnen leggen.

Door onze platte organisatiestructuur zijn de communicatielijnen kort, waardoor de sfeer binnen onze kantoren zakelijk, maar informeel is. Je leert elkaar hierdoor snel kennen en je hebt veel ruimte voor overleg met vakgenoten en specialisten.

Binnen onze organisatie speelt kwaliteitszorg een belangrijke rol. Een onderdeel daarvan is bijvoorbeeld het vergroten van je vakkennis. Je kan zowel externe opleidingen als interne opleidingen onder begeleiding van een mentor volgen. Deze opleidingen hebben mede als doel om het klant- en resultaatgericht denken en werken te bevorderen.

BnP biedt je tevens aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.