9 juni 2016

Bedrijfsprofiel

Een belangrijk kenmerk is de persoonlijke relatie die wij met elke  ondernemer hebben. Wij zijn het directe aanspreekpunt voor de cliënt. U overlegt met één vaste contactpersoon, die steeds meer grip krijgt op de ins en outs van uw bedrijf. Deze kan zo beter inspelen op toekomstige ontwikkelingen binnen uw onderneming. Maar deze manier van werken zorgt ook voor snellere oplossingen als zich eventueel problemen aandienen.

BnP adviseert het midden- en kleinbedrijf in al zijn verscheidenheid, evenals vrije beroepsbeoefenaren. Behalve via hun vaste contactpersoon worden zij ook schriftelijk op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen die voor hun bedrijf of bedrijfstak belangrijk of interessant zijn.

Door de omvang van ons kantoor zijn wij ook in staat grote opdrachten aan te kunnen en elkaar binnen het kantoor scherp te houden. Dit is een grote pré ten opzichte van onze kleinere collega-kantoren. Daarentegen kent ons kantoor niet de omvang van de grote nationaal en internationaal opererende kantoren, waardoor wij een persoonlijke benadering kunnen bieden.

Zo verschijnt regelmatig een nieuwsbrief voor ondernemers, en organiseren wij diverse activiteiten voor onze relaties

Tot onze cliëntenkring  behoren ook startende-, middelgrote ondernemingen en non-profit instellingen,

Samen met de directieleden werkt een team aan de advisering en ondersteuning van ondernemers. Van de 20 werkende zijn er twee volledig certificerend bevoegd accountants en fiscalisten. Wij verwachten van onze accountantants dat ze minimaal een fiscale opleiding hebben genoten.  Zo’n hoogwaardige personele bezetting verzekert u van dienstverlening op een hoog niveau.

Voor specifieke ondersteuning en aanvullende vakcursussen zijn we aangesloten  NBA, NOVAK,  NOAB, en Register Belastingadviseurs. Wij werken samen met een gerenommeerd  advieskantoor, dat ook over onze landsgrenzen de weg kent, en hebben goede contacten met advocaten, notarissen. Hun specialistische kennis wordt tijdig en efficiënt ingehuurd als de omstandigheden daarom vragen.

Flexibele service

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. Daarom neemt BnP alle mogelijke posities aan om in te spelen op uw wensen. BnP heeft een flexibele houding waardoor het mogelijk is om klant- en resultaatgericht te werken. Wilt u de complete jaarrekening uitbesteden? We doen het graag voor u. Ook dat is natuurlijk mogelijk bij BnP. U bepaalt hoe ver onze service en dienstverlening mag gaan.

Een duik in het diepe

Ieder bedrijf doorloopt zijn eigen ondernemerscyclus. BnP ondersteunt en adviseert middelgrote (familie) bedrijven in iedere levensfase met het uitzetten van een financiële strategie, het maken van een financiële planning en doorberekenen van financiële consequenties. BnP gaat met u tot op de bodem als het gaat om het adviseren over fusies, overnames, waardebepalingen, management buy-outs en andere zaken die betrekking hebben op uw hele bedrijf.Onvermoeibare adviezen

Het is de hoogste tijd om wakker te worden als u een Betrokken Partner zoekt die professioneel met u meedenkt over accountancy, financiële en fiscale zaken. Bij BnP werken creatieve, ondernemende en diensverlenende professionals die nooit uitgeteld raken. Vol energie buigen zij zich over uw administratieve en financiële vraagstukken. Zowel met controlerende als uitvoerende vragen kunt u bij BnP terecht. Of het nu gaat om het opstellen van de jaarrekening of het controleren daarvan, het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie of het doen van uw aangiften; BnP is onvermoeibaar.

Tijd voor Actie

BnP is er altijd snel bij en komt haar afspraken na. Zowel met haar klanten als met de Belastingdienst en andere financiële instanties. Begint er bij u een belletje te rinkelen? Dan is het tijd voor actie! neem direct contact op om een persoonlijke afspraak te maken.

Wij raken nooit uitgeteld