9 juni 2016

Accountancy en Bedrijfsadministratie

Accountancy en Bedrijfsadministratie Het optimaliseren of de daadwerkelijke uitvoering. Wij brengen kansen en bedreigingen in beeld. Wij duiken graag in het diepe. Ons team houdt u tussentijds op de hoogte van het financiële wel en wee van uw bedrijf. Wij luisteren naar uw persoonlijke beweegredenen en geven pro actief advies. Zodat u weet dat u op de goede weg zit of moet bijsturen. U kunt rekenen op deskundige begeleiding. Wij maken gebruik van de meest moderne systemen, waarin u als ondernemer zelf vrij bent een keuze te maken wat bij u past! Wij zijn Pro Actief en bewaken of het door u gekozen systeem bij u passend is of moet er bijgestuurd worden. Maar u staat aan het roer. Immers maakt u ook ontwikkelingen door. Bent u de ondernemer welke alles lekker op de oude wijze wenst blijven te doen, en u komt liever met een doos waarin uw administratie in zit, ook dat is voor ons geen probleem.

U als ondernemer moet de baas zijn en blijven uw administratie, en wij passen ons daar geheel op aan.

U wilt liever ondernemen dan boekhouden. Onderneemt u al in cloud? Het gemakkelijke van een online boekhoudprogramma meer info

Door diverse lidmaatschappen van beroepsorganisaties is de kwaliteit van ons kantoor gewaarborgd.

Wij zijn lid van   NBA,   NOVAK,  NOAB  en rbRegister belastingadviseurs. Wij gaan verder dan enkel het samenstellen, beoordelen en of interpreteren  van uw jaarrekening onze adviseurs staan bekend om hun pro actief advies.